Beoordelingen

76 berichten, 8 pagina's 
« 
30-06-2020
Geplaatst door: Erik en Miran

21 t/m 29 juni 2020

Wij mochten als eersten weer genieten van jullie prachtige gite nadat Frankrijk de grenzen had open gesteld na de Corona lock down. Wat een heerlijke week hebben we bij jullie gehad. En als verstokte "Spanje-gangers", wat zijn we verrast door deze werkelijk sprookjesachtige omgeving. In en rond de gite ontbreekt het je werkelijk aan niets en de vlinders zorgen voor het vertier.
We kwamen hier voor de rust en voor de mooie tochtjes op “mr. Harley” en dat kan je hier in jullie adembenemende gite en de omgeving voor de volle 100%. Ik was vooral inspired van jullie mooie huis en tuin. Prachtig gedecoreerd en gekozen voor mooie, sfeervolle goede spullen. Good job guys!

Dank voor de vele goede tips, de sfeer hier en de mooie gesprekken op het terras van St. Denis. Succes daar met alles en wellicht tot de volgende keer!
Liefs, Eric en Miran

01-11-2019
Geplaatst door: Menne en Karin

Herfstvakantie 2019

Wat hebben jullie een heerlijk huis in de Ardèche! Ondanks dat het qua weer in het begin wat tegenviel, hebben wij een heerlijke ontspannen week gehad. In de omgeving is veel te doen en te zien, maar ook de gîte biedt voldoende ruimte om rond te hangen. Daarnaast was het gezellig borrelen met jullie, jullie verhalen te horen en wat meer over de omgeving te vernemen. Gelukkig aan het einde nog fantastisch weer gehad en de mogelijkheid / flexibiliteit om 1 dag langer te genieten van zonnetje! Alle goeds en wie weet komen we nog x. Groetjes, Menne, Karin, Kristen, Eline en Annelin.

03-10-2019
Geplaatst door: Florien & Michel

18 t/m 28 september 2019

Beste Richard & Marjan,
Wederom heel erg dank dat wij wederom van jullie prachtige plekje mochten genieten. We hebben het enorm naar ons zin gehad en hebben in de afgelopen 10 dagen heel erg genoten van het huis, zwembad, de tuin en de prachtige omgeving. Hoogtepunten van de Ardèche waren de Ardèche-route en een bezoek aan Château des Rours. Daarnaast hebben we enorm geboft met de beheerders Marion & Rob!! Wat een enorme lieverds! Dank jullie wel voor deze geweldige vakantie! Veel liefs, Florien (3 jaar) en Michel.

18-09-2019
Geplaatst door: Kris, Marleen, Ann en Johnny

7 t/m 14 september 2019

Bedankt voor de gastvrijheid, het mooie en dankzij jullie (Rob en Marion) nette vakantiehuis waar wij een superleuke vakantie hebben beleefd, in de hele rustige omgeving en mooie grote tuin. Wij hebben ook genoten van jullie aanwezigheid en jullie babbeltjes en vooral de tips die we van jullie kregen waren super!! Dank je wel en hopelijk tot ziens.

13-09-2019
Geplaatst door: Michelle

Quote: 5-star luxe en gegarandeerd heerlijk slapen

In 1 woord - heerlijk! Het huis, het weer, het zwembad, de omgeving... als je een luxe huis zoekt voorzien van alle comfort, dan is het hier bij Le Bel Endroit. Een echt pluspunt voor ons was de ouderslaapkamer - een heerlijk bed en de kamer kan je 100% donker maken, dankzij de luiken - gegarandeerd heerlijk slapen dus.
Het is aantrekkelijk om de hele week in en rondom het huis + bij het zwembad te hangen maar er is in de (nabije) omgeving veel te doen. Het mooie stadje Barjac is vlakbij en erg leuk voor een etentje en wandeling 's avonds. Het bos Bois de Paiolive is een speciale plek en uiteraard zijn er heel veel strandjes langs de rivieren waar je de hele dag door kan brengen (neem een picknick mee!). De stad Montpellier met z'n oude binnenstad is echt een aanrader.
Last but not least zijn Marjan en Richard super - ze weten de balans tussen ' tot je beschikking' en 'niet storend' perfect te vinden!
Wij hebben 100% genoten.

08-09-2019
Geplaatst door: Regina und John

31 augustus t/m 7 september 2019

Liebe familie Budding, Vielen Dank fur den frundlichen Empfang in Ihren Hause. Wir haben eine wundershone zeit verbracht und die abwechslungreiche umgebung erkundet. Unser besonderer Dank giet auch Marion & Rob , die fur eine familaire, angenehme Atomosphare liebervoll gesorgt haben. Es Grussen Herzlich.

04-09-2019
Geplaatst door: Astrid, Miguel, Kevin, Pauline

24 t/m 31 augustus 2019

Bedankt voor het heerlijke verblijf. In deze oase van rust. Je (Richard) hielp ons met het boeken van het paardrijden en je gaf nuttige tips over het kanoën in de Chassezac. Het huis is rustig gelegen met alles op en er aan. Je ontving ons, legde alles uit en leidde ons rond. Jullie zwembad is heerlijk en net zoals het huisje, prima onderhouden. Aanraders voor de volgende gasten:
- Nîmes; een mooie stad, veel te zien en leuk om te ontdekken (zeker met het treintje).
- Bambaiseraie en treintje; mooi park, even een beetje afkoelen en genieten van het landschap
- Genieten van de zon, onder jullie parasols aan het zwembad, waarin je even kan afkoelen.
Doe zo voort en hartelijk bedankt! Astrid, Miguel, Kevin en Pauline

04-08-2019
Geplaatst door: Familie Smolders

27 juli t/m 3 augustus 2019

Beste familie Budding, ook wij hebben genoten van jullie gîte. Super mooie inrichting. Alles klopt. Fijne grote slaapkamer, met aparte bedden, voor de kids. Na een uitstapje heerlijk kunnen afkoelen in het zwembad. Enkele uitstapjes: - Nîmes, arena bezocht - dammetjes gebouwd in de Cèze in Saint- Denis - grot Saint-Marcel (met Nederlandse gids - Gorges de l'Ardèche - superleuke markten in Barjac en Saint-Ambroix - klimbos met Mare en Ayoola. Dankzij Ayoola heeft Pieter er een nieuwe hobby bij: Bleyblades! Kids hebben ontzettend gezellig gespeeld. Familie Budding wij wensen jullie nog veel plezier in dit huis. En wie weet tot ooit! Houdoe Maurice, Bianca, Marlie en Pieter

28-07-2019
Geplaatst door: Familie Douwes

20 t/m 27 juli 2019

Lieve Marjan en Richard,
We hebben een geweldige leuke en gezellige week gehad. Het huisje en de tuin overtrof onze verwachtingen. We voelden ons erg welkom en werden gastvrij onthaald. Het huisje is heerlijk, compleet en het zwembad is super. Isa heeft genoten van het paardrijden en wij van de rust en het "niksen". Nou ja en van die "paar" wijntjes natuurlijk. Veel dank, Arjen, Diana en Isa.

28-07-2019
Geplaatst door: Mark, Barbara en Milan

19 juli 2019

Beste familie Budding,
Al jong is ons geleerd, papier is geduldig. Met andere woorden; eerst zien dan geloven. Al maanden hadden we foto's van jullie gîte op onze telefoon staan. Zou het daadwerkelijk zo mooi zijn zoals de foto's doen geloven? Na al een week in de Provence te zijn geweest werden we hier fijn onthaald door Rob en Marion. Wat een prachtig huis, wat een ruimte, rust en heerlijk zwembad. De "krekels" kregen zelf na een halve dag een rustgevend effect. Vanaf zondag hadden we de gîte nagenoeg voor onszelf. Richard was nog erg druk met jullie nieuwe aanwinst NouLou. Hij had al snel door dat wij goed zelf onze weg kunnen vinden maar kwam toch gezellig met een flesje rosé woensdag aanzetten om eindelijk even kennis te maken. Leuk om te horen hoe jullie hier terecht zijn gekomen en hoe het e.e.a. tot stand is gekomen. Alhoewel wij het wel jammer vonden om Marjan en de kinderen niet te leren kennen hebben wij erg genoten van de rust. Wij kenden de omgeving "Ardechè" en "Cevennes" al uit ons kampeerverleden maar hebben we toch een paar leuke uitstapjes gemaakt.
- George d' Ardechè, die moet je echt gezien hebben
- Grotte Cocaliere
- Markt in Joyeuse, op woensdagochtend
- Markt in Barjac, erg leuk stadje!
Bedankt voor alle goede zorgen en het gevoel krijgen dat het ons aan niets ontbrak. Wij zijn zeker van plan weer terug te komen in het voor,- of naseizoen. Wij wensen jullie een fijne zomer en alle goeds voor de toekomst. Mark, Barbara en Milan